ΣΤΟ 15% Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 20% Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ !!!!!!

11% ΕΩΣ 14% Η ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΜΟΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 35% ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΑΔΑ ΣΕ ΠΑΡΟΛΙ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ... ΜΟΙΡΑΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ... ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ...


μια φρασούλα κάθε ώρα ...
    ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ BLOG

Οι όροι οι οποίοι ακολουθούν αποτελούν δέσμευση και υποχρεωτική αποδοχή για κάθε επισκέπτη και αναγνώστη του Blog http://bet-o-ven.blogspot.gr/

Το περιεχόμενο του Blog http://bet-o-ven.blogspot.gr/ συμπεριλαμβανομένου τυχόν φωτογραφικού ή / και γενικότερα διαφημιστικού υλικού, είναι απλά ενημερωτικό και δεν μπορεί αλλά και δεν πρέπει να θεωρηθεί ως πρόταση ή ως συμβουλή ή ως προτροπή ή ως παρακίνηση ή ως καθοδήγηση για να συμμετέχει οποιοσδήποτε επισκέπτης / αναγνώστης σε τυχερά παιχνίδια.

Το Blog http://bet-o-ven.blogspot.gr/ δεν εγγυάται στους επισκέπτες του για την ορθότητα και την εγκυρότητα των εκτιμήσεων και των ειδήσεών του και σε καμία απολύτως περίπτωση δε φέρει ευθύνη για τις τυχόν επιλογές οποιουδήποτε επισκέπτη και αναγνώστη ενώ δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των εξωτερικών συνδέσμων που υπάρχουν σε αυτό.

Ο κάτοχος του Blog http://bet-o-ven.blogspot.gr/ θυμίζει ότι σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία, τα τυχερά παιχνίδια απαγορεύονται ρητώς και αυστηρά σε άτομα που είναι κάτω των 18 ετών και τονίζει οτι η χρήση των υπηρεσιών του Blog προσφέρεται μόνο για ενημέρωση. Σε περίπτωση χρήσης του από ανηλίκους την ευθύνη έχουν αποκλειστικά και μόνον οι γονείς τους οι οποίοι θεωρούνται υπεύθυνοι σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία για το Διαδίκτυο.

Ο κάτοχος του Blog http://bet-o-ven.blogspot.gr/ αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης για αποζημίωση σε περίπτωση έμμεσης ή άμεσης απώλειας χρημάτων ή αγαθών αλλά και μελλοντικής ζημίας, απεναντίας έχει ο ίδιος κάθε νόμιμο δικαίωμα αστικής ή ποινικής δίωξης προς κάθε τρίτο ο οποίος θα δυσφημήσει ή θα συκοφαντήσει το όποιας μορφής περιεχόμενο του Blog.

Επιτρέπεται η ελεύθερη αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση ολική ή μερική, η προώθηση, η αντιγραφή ολική ή μερική, η διασκευή και γενικότερα η χρήση υλικού του Blog από οποιονδήποτε, χωρίς τη συγκατάθεση του κατόχου του Blog http://bet-o-ven.blogspot.gr/ Αφήνεται στη διάθεση του καθενός εάν θα αναφέρει την πηγή ή όχι. Στόχος πρέπει να είναι, κοινός για όλους μας, η ποιοτική βελτίωση των Blogs. Εάν συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα στο http://bet-o-ven.blogspot.gr/ μπορείτε να διαδόσετε κάποιο από τα banners του Blog.

Τα σχόλια τα οποία δημοσιεύονται στο Blog είναι ως προς την πλειοψηφία τους υποκειμενικές απόψεις και εκτιμήσεις επισκεπτών / αναγνωστών και ως εκ τούτου δεν εκφράζουν και δεν αποτελούν κατ' ανάγκη απόψεις και εκτιμήσεις του κατόχου του Blog. Σε οποιαδήποτε περίπτωση που το περιεχόμενο κάποιου σχολίου είναι προσβλητικό ή θίγει οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο παρακαλώ επικοινωνήστε (βλέπε στοιχεία επικοινωνίας του Blog) για την άμεση διαγραφή του σχολίου. Ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλιο (έως ότου διαγραφεί) το οποίο ενδεχομένως θίγει την προσωπικότητα κάποιου και ζητώ την κατανόηση του ιδιαίτερα για τα σχόλια στο live cbox, για το διάστημα που αυτό λειτουργεί.

O κάτοχος του Blog http://bet-o-ven.blogspot.gr/ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή, χωρίς να υποχρεούται να ενημερώσει κάποιον ενωρίτερα. διαβάστε τη συνέχεια...