ΣΤΟ 15% Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 20% Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ !!!!!!

11% ΕΩΣ 14% Η ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΜΟΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 35% ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΑΔΑ ΣΕ ΠΑΡΟΛΙ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ... ΜΟΙΡΑΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ... ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ...


μια φρασούλα κάθε ώρα ...
    ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

2/6/10

ΑΛΙΕΥΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΙΑ

Με 3 από τα 4 βασικά σημεία να περνάνε, κύλησε η χθεσινή ημέρα. Η Τούρκου δεν ήθελε να μας κάνει τη χάρη. Στα σημερινά έχουμε κυρίως φιλικά και αγώνες από Βραζιλία. Υπάρχουν ακόμη τα μπαράζ ανόδου στη Β Ιταλίας και αγώνες από το πρωτάθλημα και το κύπελλο ΗΠΑ. Επειδή τα φιλικά είναι ...φιλικά, στη Βραζιλία ήδη εδώ και 2-3 αγωνιστικές ξεκίνησαν τα περίεργα και οι υπόλοιποι αγώνες του κουπονιού δεν λένε κάτι ιδιαίτερο και σήμερα θα κινηθώ χαλαρά, όχι με σοβαρό ποντάρισμα αλλά κυνηγώντας καμμιά εκπληξούλα, κανένα σκοράκι και τέτοια. Έχω επιλέξει κάποιους αγώνες και μάλιστα όσο πιο προσεκτικά μπορούσα, εάν θεωρείτε ότι σας κάνουν οι επιλογές μου, προχωρείστε. Στο blog έχω βάλει και κάποια σχόλια, ένα παρολί, ένα σύστημα, πιθανά σκορ και ημίχρονα - τελικά στους πίνακες που βάζω.
-------------------------------------------------------------------------
βασικά σημεία :
ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ - ΜΠΡΕΣΙΑ.....Χ2 (ΔΕ) .....
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ.....Χ2 (ΔΕ) .....
ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ.....1.....
ΓΚΟΪΑΣ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ.....Χ2 (ΔΕ) .....
-------------------------------------------------------------------------
ενδιαφέρον έχουν και τα :
ΝΟΡΒΗΓΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ.....Χ2 (ΔΕ) .....
ΣΕΑΡΑ - ΑΒΑΪ.....Χ2 (ΔΕ) .....
ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΣΑΝΤΟΣ.....Χ.....
ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ.....Χ.....
-------------------------------------------------------------------------
για την έκπληξη :
ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΠΓΔΜ.....Χ.....
ΣΕΡΒΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ.....Χ2.....
ΠΡΟΥΝΤΕΝΤΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ.....Χ2.....
-------------------------------------------------------------------------
Ασφαλώς μπορείτε και πρέπει να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς σημείων !
-------------------------------------------------------------------------
Καλή τύχη!! Για περισσότερα στο blog  
-------------------------------------------------------------------------

4 σχόλια:

Beethoven είπε...

Ελλάδα - Παραγουάη θα παίξουν στην Ελβετία. Και οι δυο ομάδες έχουν προκριθεί για το Μουντιάλ και οι δυο δεν βρίσκονται στην καλύτερη φόρμα τους αλλά ακόμη ψάχνονται. Το Χ ημίχρονο μου φαίνεται αρκετά πιθανό. Το παιχνίδι προσφέρεται και μονό αποδεκτό.
Νορβηγία - Ουκρανία παίζουν στο Όσλο. Και οι δυο ομάδες δεν θα ειναι στη Ν. Αφρική αλλά μοντάρονται για τα προκριματικά του Euro 2012 που θα αρχίσουν από φέτος. Δύσκολη η εκτίμηση σε ένα παιχνίδι που λογικά θα γίνουν πολλές αλλαγές και οι προπονητές έχουν την πολυτέλεια να μην είναι πιεσμένοι για το αποτέλεσμα. Η Ουκρανία οφείλει να ετοιμάσει καλή ομάδα γιατί συνδιοργανώνει το Euro και θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Αλλά μέχρΙ τότε έχουμε καιρό.
Ρουμανία - ΠΓΔΜ θα παίξουν στην Αυστρία. Εκτός μουντιάλ και οι δύο. Ο άσσος του 1.60 είναι αδικαιολόγητα μικρός, η ομάδα της ΠΓΔΜ έχει καλές εμφανίσεις στα φιλικά που έδωσε.
Λευκορωσία - Σουηδία παίζουν στη Λευκορωσία. Και οι δυο ομάδες δεν θα ειναι στη Ν. Αφρική. Η Σουηδία είναι πιο ποιοτική ομάδα. Εάν κάποιος πρέπει να επιλέξει σημείο οπωσδήποτε, προτείνω το Χ2.
Σερβία - Πολωνία παίζουν στην Αυστρία και μόνο η Σερβία μετέχει στο Μουντιάλ. Η Πολωνία ετοιμάζεται για το Euro 2012 (είναι συνδιοργανώτρια χώρα). Το 1.70 του άσσου σε καμμιά περίπτωση δεν συμφέρει στοιχηματικά, για μια ομάδα που με τη Ν. Ζηλανδία δεν έδειξε τίποτα.

Beethoven είπε...

Play off στη Β Ιταλίας για να βρεθεί η ομάδα που θα ακολουθήσει τις Λέτσε και Τσεζένα στην Α κατηγορία. Οι αγώνες είναι διπλοί και δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ.
Εάν η Μπρέσια ξεπεράσει την ήττα του τελευταίου αγώνα, μπορεί να αγωνιστεί για το Χ2 αλλά με την Πάντοβα πούλησε την άνοδό της και τώρα πάλι από την αρχή, στα μπαράζ. Θέλει ή δεν θέλει να ανέβει; Πιθανά σκορ 1-1 ή 0-1.
Η Τορίνο με τη Σασσουόλο θα ...σφαχτούνε. Φέτος η μία κέρδισε την άλλη στην έδρα της (δύο εκτός έδρας νίκες με σκορ 0-1 στο Τορίνο - Σασσουόλο και 2-3 στο Σασσουόλο - Τορίνο)

Beethoven είπε...

Στο κύπελλο ΗΠΑ, στη φάση αυτή οι αγώνες είναι νοκ άουτ με παράταση και πέναλτι εάν χρειαστεί. Ουάσιγκτον και Σόλτ Λέϊκ ξαναπαίζουν σε 3 ημέρες για το πρωτάθλημα.
Σαν να έχει καταρρεύσει στα τελευταία παιχνίδια η Ν. Υόρκη και το Χιούστον παραμένει επικίνδυνο. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται έστω κάποιο βαθμό για να σταματήσουν τις συνεχείς ήττες.

Beethoven είπε...

Τα περισσότερα παιχνίδια Σεαρά - Αβάϊ κρίνονται στο γκολ. Πιθανή έκπληξη και Χ2 για μένα
Η Ατλ. Γκοϊνιένσε έχει 4 ήττες και μια ισοπαλία σε 5 παιχνίδια. Δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί στην κατηγορία αφού μετά από 5 αγωνιστικές είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Όμως τα παιχνίδια της, ακόμη και αν τα χάνει, δεν είναι τόσο άσχημα. Η Προυντέντε είναι σοβαρή αλλά σε καμμιά περίπτωση ο άσσος δεν μου φαίνεται για 1.60. Η κόντρα έχει αξία για μένα.
Παραναένσε - Μποταφόγκο είναι το ματς και θα επιλέξω Χ2. Δύσκολο σημείο αλλά η Μποταφόγκο παρουσιάζεται επικίνδυνη μέχρι τώρα, νίκησε εκτός έδρας τη Σάο Πάουλο, νίκησε στο γήπεδό της την Γκόϊας, ισοπαλία με Σάντος και Βάσκο στο γήπεδό της και και η μοναδική της ήττα είναι εκτός έδρας με 1-0 από την Κρουζέϊρο. Πραγματικά δύσκολο παιχνίδι.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.