ΣΤΟ 15% Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 20% Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ !!!!!!

11% ΕΩΣ 14% Η ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΜΟΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 35% ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΑΔΑ ΣΕ ΠΑΡΟΛΙ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ... ΜΟΙΡΑΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ... ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ...


μια φρασούλα κάθε ώρα ...
    ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

3/6/10

Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΙΑ

Μέτρια χθες τα πράγματα αλλά ελπίζω ότι όσοι διαβάτε τα σχόλια να πήγατε ταμείο γιατί τα περισσότερα ήταν στο ...στόχο. Στα σημερινά έχουνε 8 αγώνες στο κουπόνι, Βραζιλία, φιλικά και Σκανδιναβία. Έχω κάνει κάποιες επιλογές αλλά όπως και τις τελευταίες ημέρες, πορεύομαι ...χαλαρά. Στο blog μπορείτε να δείτε εκτός από τους πίνακες που θα βάλω και πως άνοιξαν οι αποδόσεις για τους αγώνες της Παρασκευής και του Σαββάτου.
-------------------------------------------------------------------------
βασικά σημεία :
ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ.....1.....
ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ - ΣΠΑΡΤΑ ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ.....Χ2 (ΔΕ) .....
ΓΚΡΕΜΙΟ - ΑΤΛ ΜΙΝΕΪΡΟ.....1.....
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ.....over.....
-------------------------------------------------------------------------
ενδιαφέρον έχουν και τα :
ΧΑΜΑΡΜΠΙ - ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ.....1.....
ΙΣΠΑΝΙΑ - Ν. ΚΟΡΕΑ.....under.....
ΙΤΑΛΙΑ - ΜΕΞΙΚΟ.....2-3 γκολ.....
-------------------------------------------------------------------------
για την έκπληξη :
ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ.....Χ.....
-------------------------------------------------------------------------
Ασφαλώς μπορείτε και πρέπει να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς σημείων !
-------------------------------------------------------------------------
Καλή τύχη!! Για περισσότερα στο blog  
Οι αγώνες της Παρασκευής και του Σαββάτου είναι στο "Αυριανοί αγώνες"
-------------------------------------------------------------------------

4 σχόλια:

Beethoven είπε...

Αλλαγές αποδόσεων στο κουπόνι :
Ανέβηκε η απόδοση της Σάρπσμποργκ στο κουπόνι (από 2.05 πήγε 2.40)
Ανέβηκε η απόδοση της Ιταλίας στο κουπόνι (από 1.50 πήγε 1.65)
Έπεσε η απόδοση της Βάσκο ντα Γκάμα στο κουπόνι (από 1.65 πήγε 1.50)

Beethoven είπε...

Ισπανία - Ν. Κορέα παίζουν στην Αυστρία. Και οι δυο ομάδες θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο κύπελλο. Μέτριες και οι δυο ομάδες στον πρώτο φιλικό που έδωσαν (με Σαουδ. Αραβία και Λευκορωσία αντίστοιχα). Η Ν. Κορέα έκανε ιδιαίτερα άσχημη εμφάνιση, έπειτα από αρκετά καλά παιχνίδια αλλά μάλλον οφείλεται στις συνεχείς αλλαγές παικτών του προπονητή. Εάν πάλι ταλαιπωρήσουν την μπάλα οι δυο ομάδες, έχει νόημα το under που είναι σε απόδοση 2.00

Ιταλία - Μέξικο παίζουν στο Βέλγιο. Και αυτές οι δυο ομάδες θα βρίσκονται στη Ν. Αφρική για το Μουντιάλ. Οι Μεξικάνοι όπως έχω ξαναγράψει, έχουν ξεκινήσει από καιρό την προετοιμασία τους. Για τους Ιταλούς είναι το πρώτο φιλικό της τελικής προετοιμασίας. Πολύ μικρός και ασύμφορος ο άσσος (ιδιαίτερα όταν τον βρίσκει κανείς στο διαδίκτυο και στο 1.96). Καλύτερο το 2-3 γκολ για το παιχνίδι.

Γερμανία - Βοζνία παίζουν στη Γερμανία και η Βοζνία προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Euro 2012. Τα νέα για τον σοβαρό τραυματισμό του Βέστερμαν έκαναν το γύρο του κόσμου και η Γερμανία έχει πλέον πολλές και σημαντικές απώλειες λόγω τραυματισμών. Κατεβαίνει μάλιστα ο μέσος όρος ηλικίας παικτών της και κάτω από 25 που αποτελεί ρεκόρ για την Εθνική Γερμανίας σε συμμετοχή της σε Μουντιάλ. Άσσος για το παιχνίδι, μπροστά σε 50.000 γερμανούς.

Beethoven είπε...

Μιοντάλεν - Σπάρτα Σάρπσμποργκ και το προβάδισμα είναι στη Σπάρτα. Καλύτερα παίζει, περισσότερα γκολ βάζει η επίθεσή της. Η Μιοντάλεν έχει 3 συνεχόμενες ήττες με 2 γκολ να έχει βάλει και 8 γκολ να έχει δεχτεί στα 3 τελευταία. Αντίστοιχα τα γκολ για τη Σπάρτα είναι 9-6.

Χάμαρμπι - Τρέλεμποργκ για το κύπελλο Σουηδίας. Υπάρχει παράταση και πέναλτι εάν χρειαστεί. Ο νικητής προκρίνεται στους 16. Η Χάμαρμπι υποβιβάστηκε πέρσι (ποιος το περίμενε!! ). Έχει 14-11 γκολ (υπερ-κατά) ενώ η Τρέλεμποργκ είναι τελευταία στη βαθμολογία με 12 βαθμούς σε 14 αγώνες με γκολ αντίστοιχα 10-23. Μάλλον αδιάφορη είναι η Τρέλεμποργκ ενώ η Χάμαρμπι ίσως και να θέλει να δείξει χαρακτήρα στους πολλούς οπαδούς της, τους οποίους συνεχίζει και φέτος να απογοητεύει. Άσσος με ρίσκο.

Beethoven είπε...

Η Γκουαρανί φέτος στηρίζεται στην έδρα της, όπως και όλες οι μικρομεσαίες ομάδες της Α κατηγορίας αλλά γενικά έχει δείξει πως είναι συγκροτημένη. Έχει μία μόνο ήττα σε 5 αγώνες (εκτός έδρας από τη Σάντος). Δείχνει να τρώει τα γκολάκια της, ιδιαίτερα εκτός έδρας (2-2 με Παραναένσε, 1-3 με Σάντος). Ο άσσος φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο στον αγώνα με τη Βάσκο, αλλά και το Χ κατά τη γνώμη μου παίζει ισχυρά, μιας και η Γκουαρανί δεν έχει δώσει δικαιώματα ασύνδετης ή αδιάφορης ομάδας. Θα το προτιμήσω για έκπληξη.

Δύσκολα ομάδα του Μπέλο Οριζόντε και μάλιστα η Μινέϊρο που φαίνεται να είναι σε μίνι κρίση αυτή τη στιγμή (έφαγε 4 από τη Βιτόρια εκτός έδρας και 3 στην έδρας της από την Φλουμινένσε) θα πάρει βαθμό στο Πόρτο Αλέγκρε από τη Γκρέμιο (η οποία στον επόμενο αγώνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σάο Πάουλο). Άσσος

Πολύ δυνατή η Κορίνθιανς γέμισε γκολ τη Σάντος (4-2 το τελικό σκορ). Η Ιντερνασιονάλ έμεινε χωρίς προπονητή μετά την ήττα από τη Βάσκο (δυο παιχνίδια πριν) αλλά αυτό μάλλον συσπείρωσε τους παίκτες που είχαν προβλήματα με τον προπονητή τους και τους έκανε να παίξουν μπάλα. Νίκησε έτσι στον τελευταίο αγώνα την Παραναένσε (μάλλον τη διέλυσε με 4-1) και περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει στο Σάο Πάουλο με την Κορίνθιανς. Πάντως έχει καλή πρόσφατη ιστορία εκεί. Πιθανότερο μου φαίνεται το over αφού δεν βλέπω την Ιντερνασιονάλ να παίζει με σκοπιμότητα και είναι από τα παιχνίδια που μπορεί να έχουν και κάποια έκπληξη.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.