ΣΤΟ 15% Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 20% Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ !!!!!!

11% ΕΩΣ 14% Η ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΜΟΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 35% ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΑΔΑ ΣΕ ΠΑΡΟΛΙ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ... ΜΟΙΡΑΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ... ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ...


μια φρασούλα κάθε ώρα ...
    ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

4/6/10

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ

Συνολικά 5 στα 7 σημεία πέρασαν χθες (τα μεσαία σημεία, πέρασαν όλα). Οι στοιχηματικές μέρες παραμένουν φτωχές και απαιτείται υπομονή. Για σήμερα η ένδεια αγώνων έβαλε στο κουπόνι εκτός από τα φιλικά και αγώνες για το κύπελλο Ιρλανδίας και το Λιγκ Απ Ιαπωνίας. Προφανώς η αξία των σημείων που έχω επιλέξει είναι μικρή και πάντως όχι ισχυρή για να βάλει κάποιος τα χρήματά του. Εάν πάντως σας αρέσουν κάποιες επιλογές, δοκιμάστε να τοποθετηθείτε. Στο blog θα βρείτε λίγα σχόλια, ένα σύστημα και κάποια σκοράκια. Ας δούμε τις σημερινές επιλογές :
-------------------------------------------------------------------------
Βασικά σημεία :
ΤΑΜΠΕΡΕ ΓΙΟΥΝ. - ΛΑΧΤΙ.....1.....
ΓΑΛΛΙΑ - ΚΙΝΑ.....1.....
ΝΤΕΡΙ - ΜΠΡΕΪ.....1.....
ΠΑΝΤΟΒΑ - ΤΡΙΕΣΤΙΝΑ.....1.....
-------------------------------------------------------------------------
έχουν ενδιαφέρον :
ΙΑΠΩΝΙΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ.....Χ .....
ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ - ΓΟΥΟΤΕΡΦΟΡΝΤ.....Χ2 (ΔΕ) .....
ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ - ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ.....Χ2 (ΔΕ) .....
ΟΜΙΓΙΑ - ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ.....1Χ (ΔΕ) .....
-------------------------------------------------------------------------
για την έκπληξη :
ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ.....Χ .....
ΣΕΝΤΑΪ - ΝΑΓΚΟΓΙΑ.....Χ2.....
-------------------------------------------------------------------------
Ασφαλώς μπορείτε και πρέπει να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς σημείων !
-------------------------------------------------------------------------
Καλή τύχη σήμερα και περισσότερα στο blog  
-------------------------------------------------------------------------

5 σχόλια:

Beethoven είπε...

Τα τελευταία 2 χρόνια τρώει ξύλο η Τάμπερε από τη Λάχτι αλλά δεν νομίζω να συνεχιστεί και φέτος αυτό. Η Λάχτι, έχοντας βάλει 0 γκολ και δεχτεί 3 στα 4 τελευταία της παιχνίδια πολύ δύσκολα θα πάρει πόντους εκτός έδρας από μια Τάμπερε που έχει 9 γκολ υπέρ και 5 γκολ κατά, στα 4 τελευταία.

Beethoven είπε...

Ιαπωνία - Ακτή Ελεφαντοστού παίζουν στην Ελβετία. Και οι δυο μετέχουν στο Μουντιάλ. Φτωχή επιθετικά η Ιαπωνία, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Στα φιλικά που έχει δώσει για την τελική προετοιμασία του Μουντιάλ έχει χάσει και στους δυο αγώνες (με Ν. Κορέα και Αγγλία) και αναζητά μια νίκη για να δείξει κάτι. Η Ακτή του Ελεφαντοστού έκανε 2-2 με την Παραγουάη, ενώ δυο μήνες πριν έφαγε και αυτή 2 γκολ από τη Ν. Κορέα. Θα στηρίξω την Ιαπωνία να μη χάσει και στο τρίτο κατά σειρά φιλικό. Ο Έρικσον προπονητής της Ακτής. Πιθανό Χ για μένα.

Γαλλία - Κίνα παίζουν στο νησάκι της Reunion που είναι γαλλική αποικία στα ΝΔ της Αφρικής, στον Ινδικό Ωκεανό. Πολύ όμορφο μέρος. Η Κίνα προετοιμάζεται για το κύπελλο Ασίας. Η Γαλλία νίκησε την Κόστα Ρίκα με 2-1 και έφερε 1-1 με Τυνησία. Η Κίνα έχει λίγες δυνατότητες, έχω ξαναγράψει ότι η επιλογή των αντιπάλων της Γαλλίας για τα φιλικά, έγινε πολύ προσεκτικά. Στοιχηματικά δεν έχει αξία ο άσσος, αλλά θα έρθει (τον κρατάμε για κλείσιμο παρολί).

Σλοβενία - Ν. Ζηλανδία παίζουν στη Σλοβενία. Και οι δυο ομάδες μετέχουν στο Παγκόσμιο κύπελλο. Πολύ σοβαρή είχε παρουσιαστεί η Σλοβενία (απέκλεισε τη Ρωσία και προκρίθηκε). Νίκησε στον τελευταίο της αγώνα 4-1 το Κατάρ πριν 3 μήνες αλλά να δούμε και τώρα σε τι κατάσταση είναι. Η Ν. Ζηλανδία δίνει το τρίτο της φιλικό προετοιμασίας για την τελική φάση. Πάλεψε αλλά έχασε από τους Αυστραλούς με 2-1, νίκησε τους Σέρβους 1-0. Μικρός ο άσσος του 1.40, έχουν καιρό να παίξουν οι Σλοβένοι κάποιον επίσημο αγώνα και οι ΝεοΖηλανδοί έχουν παρουσιαστεί με το κέφι του πρωτάρη στη διοργάνωση.

Beethoven είπε...

Πάντοβα - Τριεστίνα παίζουν τον πρώτο αγώνα σε μπαράζ παραμονής στη Β Ιταλίας. Οι αγώνες είναι διπλοί και δεν μετρά το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τους δυο αγώνες, μένει στην κατηγορία η Τριεστίνα. θεωρώ την Πάντοβα να έχει ένα πλεονέκτημα στο γήπεδό της, ο άσσος είναι μικρός για τέτοιον αγώνα στο 1.75, αλλά εάν κάποιος ψάχνει κάπου να στηριχτεί ας τον προτιμήσει, μιας και υπάρχει σπουδαίο κίνητρο.

Beethoven είπε...

Στο κύπελλο Ιρλανδίας, εάν κάποιος αγώνας λήξει ισόπαλος, έχουμε επαναληπτικό στην έδρα της φιλοξενούμενης ομάδας.
Καλύτερη ομάδα είναι η Γουότερφορντ από τη Λόνγκφορντ αλλά δεν ξέρουμε αν την ενδιαφέρει το κύπελλο και πόσες αλλαγές θα έχει στην ομάδα. Καλύτερα μακριά.
Ντάνταλκ - Σεντ Πάτρικς είναι τελείως αμφίρροπο. Η Ντάνταλκ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Ιρλανδίας, ενώ η Σεντ Πάτρικς αποκλείστηκε από τη Σλίγκο. Και οι δυο ομάδες δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Καλύτερα μακριά.
Ντέρι - Μπρέϊ ο αγώνας και το προβάδισμα το έχει η Ντέρι. Άσσος
Η Γιου Σι Ντι, δυο φορές φέτος τη νίκησε την Ντρόχεντα (και εντός και εκτός έδρας). Η Ντρόχεντα είναι εδώ και περίπου 10 μέρες χωρίς προπονητή αλλά φαίνεται να τα καταφέρνει. Μου είναι δύσκολο να το εκτιμήσω.
Η Σλίγκο έριξε 5 στη Μπρέϊ για το πρωτάθλημα και 4 στη Σεντ Πάτρικς για το Λιγκ Καπ. Είναι σε μεγάλη φόρμα αλλά 1.20 στο κύπελλο Ιρλανδίας παίζει κανείς ;
Για το 1.15 της Σάμροκ τι να σχολιάσω, τη στιγμή που εάν κάποιο παιχνίδι λήξει ισόπαλο, υπάρχει και επαναληπτικός. Σαφώς είναι καλύτερη ομάδα από τη Γουέξφορντ (όπως και η Σλίγκο από την Άθλοουν Τάουν) αλλά ....

Beethoven είπε...

Για το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας και τις ομάδες λίγα ξέρω. Θυμάμαι πολλές ομάδες από παλιά αλλά δεν ξέρω τι κάνουν και σε τι φόρμα και τι σκοπούς έχουν. Ενδεικτικά με βάση κάποια στοιχεία που βρήκα στο διαδίκτυο και από όσα θυμάμαι, θα αλιεύσω καποιες εκπλήξεις από τη χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.