ΣΤΟ 15% Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 20% Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ !!!!!!

11% ΕΩΣ 14% Η ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΜΟΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 35% ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΑΔΑ ΣΕ ΠΑΡΟΛΙ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ... ΜΟΙΡΑΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ... ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ...


μια φρασούλα κάθε ώρα ...
    ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

2/9/10

ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ

Με λίγους αγώνες σήμερα το κουπόνι μας στέλνει για ...ξεκούραση. Ιδιαίτερα με τους αγώνες αυτούς που φαίνεται να υπάρχουν φαβορί αλλά η κόντρα τους είναι καλά πληρωμένη. Τέσσερεις άσοι είναι πολύ πιθανοί να εμφανιστούν αλλά πως να αντικρούσεις αυτόν που θα σου πει ότι το Ισραήλ μπορεί να νικήσει και με 1-0, η Μπάνφιλντ έχει κάνει τις ισοπαλίες ...επιστήμη, η Αβάϊ κέρδισε τους 23 βαθμούς που έχει στο γήπεδο και η Γκοϊανένσε διανύει περίοδο φορμαρίσματος. Για μια ακόμη φορά με δυσκολία, έχω κάποιες επιλογές. Στο blog μπορείτε να δείτε εκτός από τους πίνακες που θα βάλω και πως άνοιξαν οι αποδόσεις για τους αγώνες της Παρασκευής.
-------------------------------------------------------------------------
βασικά σημεία :

ΙΣΡΑΗΛ - ΜΑΛΤΑ : 1
Ματς από το Group F. Στον ίδιο όμιλο είναι ακόμη Κροατία, Ελλάδα, Λεττονία και Γεωργία. Πως να ξεφύγεις από τον άσο και που να πας. Ακόμη και με μειονέκτημα ενός γκολ, το Ισραήλ φαίνεται γερό στάνταρ.
ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ - ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ : Χ
Κανείς δεν αμφιβάλλει πως η Βέλεζ είναι το φαβορί αυτήν την περίοδο. Αλλά ο αγώνας παραμένει μεγάλο ντέρμπι και δεν πρέπει να αγνοήσουμε πως η Μπάνφιλντ είναι αήττητη στο πρωτάθλημα στις 4 πρώτες αγωνιστικές όπου έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ, ενώ η Βέλεζ ηττήθηκε από την Μπόκα στον τελευταίο αγώνα που έδωσε για το πρωτάθλημα (αγώνας που είχε πολλές ιδιαιτερότητες). Το 1Χ αποτελεί πολύ γερή επιλογή, εάν είναι να διαλέξω μόνο ένα σημείο, αυτό θα είναι το Χ.
ΣΑΝΤΟΣ - ΑΒΑΪ : over
Η ΑΒΑΪ έχει μια και μοναδική νίκη εκτός έδρας με τη ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ. Η ΣΑΝΤΟΣ έχει μια και μοναδική ήττα στην έδρα της από τη ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ. Από γκολ, η ΣΑΝΤΟΣ σκοράρει συνεχώς στα τελευταία παιχνίδια, η ΑΒΑΪ είναι με τις μέρες της. Εάν ήθελα να καλύψω το ματς με ένα σημείο οπωσδήποτε, τότε θα επέλεγα τα πολλά γκολ.
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ : 2-3 γκολ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της η ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ έχει μια μόνο νίκη (και 5 ισοπαλίες). Στα τελευταία 10 η ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ έχει 2 νίκες και 4 ισοπαλίες. Τώρα από ειδικό βάρος κλπ τι να πούμε. Δεν υπάρχει σύγκριση, τα μεγέθη είναι πολύ διαφορετικά. Η ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ έκανε 2 ισοπαλίες και 1 νίκη στα τελευταία 3 ματς εκτός έδρας (αυτοί είναι και οι μόνοι της βαθμοί που κέρδισε εκτός) και μετά από 17 ματς είναι στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος και αγωνίζεται να μην υποβιβαστεί. Η ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ είναι 6η από το τέλος, με 3 νίκες στους συνολικά 8 αγώνες στην έδρα της, προφανώς η χρονιά δεν είναι καλή γι' αυτήν. Με βάση τη φόρμα στα τελευταία παιχνίδια το Χ είναι πιθανό αλλά ...δεν πάει το χέρι εύκολα. Θα προτιμήσω με ρίσκο τα 2-3 γκολ.
ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ : Χ2
Η αλλαγή προπονητή στην ιστορική Ολίμπια δεν φτάνει να καλύψει την ουσία του ματς. Ακόμη και μέσα στην πρωτεύουσα της Παραγουάης, η Ντιφενσόρ θάχει τον έλεγχο του παιχνιδιού γιατί έχει καλύτερη ομάδα αυτήν την περίοδο. Γα μένα στο Χ2 ο αγώνας.
-------------------------------------------------------------------------
Ασφαλώς μπορείτε και πρέπει να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς σημείων !
-------------------------------------------------------------------------
Καλή τύχη!! Για περισσότερα στο blog  
Οι αγώνες της Παρασκευής είναι στο "Αυριανοί αγώνες"
-------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.